Хумана дружина за само два дана прикупила око 30 хиљада динара 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Хумана дружина за само два дана прикупила око 30 хиљада динара
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
27.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Вођени причом Богдана Зарића, окупила су деца из ОШ „Филип Филиповић” и организовали хуманитарну акцију за малог Милоша.
Фото: ГЗС

Овој акцији први се прикључио Огњен Аничић, па су после акцију проширили на Милијану Лепосавић, Софију Радуловић и остале другаре.


Ово спонтано друштво окупило се с једним циљем да мали Милош има одрастање као и сва остала деца овог света и њихова акција за све је подједнако важна, као и његова борба за нормално функционисање у друштву.


„Мали Милош је дечак од две године за кога приокупљамо новац. Он има проблеме са кичмом и потребно му је лечење, тренутно налази у Бањи Ковиљачи, а средства су потребна за одређене вежбе”, рекла је Софија Радуловић.


Потребно је да се све уради до његове треће године, и само од њега и од хуманих људи зависи да ли ће он изаћи као победник из ове борбе која за њега траје од самог рођења.


„Милош има само две године, врло је разиграно дете, и све ово радимо из најбоље намере. Средства прикупљамо тако што правимо наруквице, а с обзиром на то да нас има више, поделимо се у трри групе, те тако одвојени одлазимо на различита места у граду и питамо људе да ли желе да узму наруквицу за малог Милоша", објаснила Милијана Лепосавић, једна од чланица и организатора ове хумане дружине.


Иначе, ово друштво опкупљено за Милошево добро настоји да дође до сваког хуманог суграђанина у овом граду и њихова акција се завршава кад Милошу буде боље, а за само два дана прикупљено је око 30 хиљада динара.


ГЗС/ПЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


akcija humanitarna mai milos milijana leposavic sofija radulovic bogdan zaric

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.275.518 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)