И политичари изашли на биралишта (ИЗ ЧАСА У ЧАС) 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
И политичари изашли на биралишта (ИЗ ЧАСА У ЧАС)
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
02.04.2017 | 0 коментар(а)



У Србији се одржавају избори за новог председника Србије. Председнички кандидати искористили су право да гласају.

Кандидат Демократске странке Србије Александар Поповић гласао је на бирачком месту у Првој београдској гиманзији у Београду. Поповић је сам дошао на гласање.

Председнички кандидат ЛСВ Ненад Чанак гласао је на бирачком месту 197 у предшколској установи "Радосно детињство" у Новом Саду. Чанак је на гласачко место дошао у пратњи сина Милана коме је ово први пут да гласа.

Кандидат за председника Србије Саша Јанковић гласао је у девет сати на бирачком месту на Новом Београду. Јанковић је на гласање дошао са супругом Славицом Јанковић и сином.

Кандидат за председника Србије Вук Јеремић гласао је јутрос нешто после девет часова на бирачком месту у Основној школи "Свети Сава" на Врачару у Београду. Јеремић је на гласање дошао у пратњи супруге Наташе.

Председнички кандидат Александар Вучић гласао је нешто после осам часова на гласачком месту 27 градске општине Нови Београд. Вучић је на гласачко место дошао у пратњи ћерке Милице.

Председнички кандидат Групе грађана "За здраву Србију" Милан Стаматовић гласао је са супругом Миљаном и ћеркама Иваном и Аном на бирачком месту 27 у Основној школи "Димитрије Туцовић" на Златибору у осам часова.

Председнички кандидат Војислав Шешељ гласао је јутрос у 10.00 сати на бирачком месту 96 у основној школи “Светислав Голубовић Митраљета” у Батајници. Шешељ је на бирачко место дошао у пратњи супруге и два сина.

Председник Србије Томислав Николић гласао је данас у Основној школи "Краљ Александар Први" на Новом Београду.Николић је на гласање за председника Србије дошао заједно са супругом Драгицом Николић.

Председнички кандидат Бошко Обрадовић гласао је око 10.00 сати у Ватрогасном дому у Чачку. Он је на гласање дошао породично, у пратњи супруге и сина.

Кандидат за председник Саша Радуловић гласао је на бирачком месту 40 у вртићу "Церак", а његов излазак на биралиште обележио је мањи инцидент.

Наиме, у тренутку када је Радуловић стао пред новинаре да да изјаву, један члан бирачког одбора "добацио" је новинарима да не би требало да узимају изјаву од човека који је лопов и којег треба да буде срамота што се као такав кандидовао за председника Србије.

Глас западне Србије/Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.456.720 посета
Тренутно на сајту: 565 посетилац(a)