У апотекама несташица маски и средстава за дезинфекцију 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У апотекама несташица маски и средстава за дезинфекцију
Trenutno na sajtu: 613       |       Podeli:
16.03.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље/Прибој/Нова Варош – У већини апотека у Пријепољу, Прибоју и Новој Вароши данас је било немогуће купити маске и средства за дезинфекцију,

апотеке су без залиха што изазива панику код грађана.

Апотекари кажу да већ пет дана нема маски, а због велике потражње и залихе заштитних рукавица за руке су при крају. Исти случај је са асепсолом и алкохолом. У државним апотекама наводе да за алкохол, постоји нада да стигне већ у току поподнева, међутим то зависи да ли ће дрогерије успети да организују испоруку због ванредног стања. Са друге стране, приватни апотекари кажу да ће маске и дезинфекциона средства  стићи тек у наредна три дана.

У апотекама апелују на грађане да буду одговорни према себи и другима. Ово се не односи само на прописане мере хигијене, већ и на набавку лекова, маски, сапуна и антисептика. Хаотичним куповинама настаје неред и паника која друштву у овом тренутку није потребна.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


APOTEKE PRIJEPOLJE PRIBOJ NOVA VAROS NESTASICA MASKA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.174.378 посета
Тренутно на сајту: 614 посетилац(a)