На Златару распродати новогодишњи аранжмани 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
На Златару распродати новогодишњи аранжмани
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
23.12.2018 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Хотелијери на Златару спремно су дочекали зимску сезону, новогодишњи аранжмани распродати су у хотелу Панорама

и Златарски бисери  као и у већини других туристичких објеката на овој планини. Долазак већег броја гостију очекује се пре почетка новогодишњих и божићних празника. Према досадашњем букингу по обичају најбројнији гости долазе из Војводине, Црне Горе и Централне Србије. Од среде 26. децембра почиње са радом и Скијалиште Златар.

Директор хотела Панорама Бранко Пуцаревић каже да је цена четвородневног аранжмана на бази пуног пансиона коштала 14950 динара по особи.

– Сви расположиви капацитети у хотелу током новогодишњих празника биће попуњени, очекујемо долазак више од 300 гостију из земље и иностранства. Највеће интересовање туриста владало је за четвородневни аранжман, који је распродат још од октобра месеца – истиче Пуцаревић.

Током празника тражи се кревет више и у осталим златарским хотелима, вилама и сеоским домаћинствима. Најиздашнију понуду нуди хотел Златарски бисери где цена шестодневног аранжмана на бази полупансиона кошта 31500 динара.

– За време празника сви смештајни капацитети у нашем хотулу су попуњени. Цена четвородневног аранжмана коштала је 22.500.оо динара на бази полупансиона. У цену коштања поред свечане вечере и богатог забавног програма током вечери за сам дочек Нове године и репризу нашим гостима урачунато је и бесплатно коришћење сауне и ђакузија – каже испред менаџмента хотела Златарски бисери Ивана Новаковић.

Скијалиште Златар за све љубитеље зимских спортова отвориће своје капије у среду 26. децембра, ски пас за све посетиоце на дан отварања биће бесплатан. Након тога цена дневног ски паса за одрасле коштаће 1.000.оо динара док ће деца изнад 12 година плаћати 750 динара, а ски пас за малишане млађе од 12 година биће бесплатан. На стази има довољно утабаног снега.


ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


златар аранжмани празници

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.319.136 посета
Тренутно на сајту: 566 посетилац(a)