Трнавац: СПС у Чачку стабилно функционише, очекујемо избор новог руководства 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Трнавац: СПС у Чачку стабилно функционише, очекујемо избор новог руководства
Trenutno na sajtu: 396       |       Podeli:
11.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Након што је распуштена локална организација СПС у Чачку, због лоших изборних резултата и формиран Привремени орган ГО,

за основни његов циљ постављено је успешно спровођење изборне конференције, на којој би требало да буде изабрано ново руководство и органи странке.

Председник Привременог органа, Немања Транавац, истакао је да је телу којим руководи дата пуна подршка у раду и да у странци, без обзира на спекулације нема већих несугласица.

“Чачак није једини град где је распуштен ГО, тако да тај чин није атак на поједине чланове, већ начин да се побољша функционисање партије. Потребно је подићи партијску мрежу, а ми смо већ поставили циљеве и смернице. Очекујемо да ће најкасније за шест месеци бити формирана сва радна тела. Већ смо формирали форум жена, а следећи корак је формирање омладине СПС у Чачку”, нагласио је Трнавац.

Према речима Немање Трнавца, Привремени орган осудио је иступање у јавности појединих чланова партије, јер се на тај начин руши легитимитет и интегритет СПС-а.

“Немамо сазнања ко стоји иза саопштења и да ли је то неко од бившег руководства. Вељко Неговановић активно учествује у раду Привременог органа и ништа не указује на било какву врсту конфротације. Не очекујем продубљивање кризе, али ако до тога ипак дође, реаговаћемо”, изјавио је Трнавац.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.173.835 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)