Акција поделе ваучера наставља се у понедељак 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Акција поделе ваучера наставља се у понедељак
Trenutno na sajtu: 337       |       Podeli:
21.02.2020 | 0 коментар(а)



Акција поделе ваучера за одмор у Србији биће настављена у понедељак 24. фебруара, рекао је данас потпредседник Владе и
 Акција поделе ваучера наставља се у понедељак,Фото: ГЗС

министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.
То значи, прецизирао је министар у изјави за Тањуг, да ће грађани од понедељка поново моћи да подносе пријаве за коришћење ваучера у пословницама Поште широм Србије.

Влада Србије је на јучерашњој седници донела одлуку о издвајању 300 милиона динара за додатних 60.000 ваучера, што нам омогућује да наставимо ову веома успешну акцију подршке домаћем туризму", рекао је Љајић.
Љајић је подсетио да је од 1. јануара до 12. фебруара подељено 100.000 ваучера, колико је првобитно било предвиђено и да ће захваљујући јучерашњој одлуци владе у овој години бити додељен највећи број ваучера до сада.
Министар је додао и да ће грађанима на располагању бити 1.416 угоститељских објеката, као и да су најтраженије дестинације Сокобања, Златибор, Врњачка Бања, Сијаринска Бања, Рибарска Бања, Горња Трепча, Бања Врујци, Дивчибаре, Пролом Бања и Луковска Бања.


 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


rasim ljajic ministarstvo turizam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.475.062 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)