Одржан протест у Чачку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Одржан протест у Чачку
Trenutno na sajtu: 1377       |       Podeli:
15.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - У Чачку је одржан пети по реду протест ,,Један од пет милиона” на коме су поновљени захтеви
Фото: ГЗС

које је изнео један од организатора протеста, Радиша Ћериман, студент Факултета политичких наука.

Радиша Ћериман, Фото: ГЗС

“Желимо фер и поштене изборе, слободну медијску сцену, заустављање насиља, откривање налогодаваца за убиство Оливера Ивановића и налогодаваца покушаја убиства лидера Левице Борка Стефановића. Захтеви протеста локалним властима у Чачку јесте оставка градоначелника  ,каже Радиша Ћериман и додаје да је маршута продужена до кафане Цар Лазар. Протесту је присуствовао и новинар Ненад Кулачин.

Новинар Ненад Кулачин, Фото: ГЗС

“Пре свега желим да подржим сваки протест који се организује у унутрашњости и сматрам да је победа страха који овај режим намеће као вољу народу нешто  од круцијалног значаја за нашу победу, борбу. Од ових протеста очекујем нешто што смо закључили на почетку, а то је да је почело и да ће се десити оно што је слоган емисије коју радим, а то је извућићемо се. По први пут председник Србије је у дефанзиви и вуче изнуђене потезе, ради сулуду кампању Будућност Србије иако му је сасвим јасно да аутобуси у којима вози плаћену публику не може бити будућност Србије”, рекао је Кулачин.

Фото: ГЗС

Протесту су присуствовали и  представници Покрета уједињених фантома (ПУФ).
“ Дошли смо са специјалним задатком , а то јер да попрскамо штеточине овде у Чачку, а то иначе радимо по градовима у Србији. Пре неки дан то смо урадили у Београду и једна анегдота са тог прскања јесте да су нас зауставили и питали против кога прскате, ми кажемо против напредњака. Они кажу овде нема напредњака, а ми кажемо па нема их, јер смо прскали. Презентујемо Бујке ве це папир  у ово времену кризе и мислимо да ће имати добру прођу у овом времену”, кажу представници ПУФ-а.

Покрет уједињених фантома, Фото: ГЗС

Према речима организатора,  шетња ће убудуће бити продужена. Иде се досадашњом рутом, али се наставља до кафане "Цар Лазар", а потом се враћа до Степиног споменика.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


jedan od pet miliona protest cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.977.192 посета
Тренутно на сајту: 1376 посетилац(a)