Асфалтирање улице Јованке Радаковић, најављени нови пројекти до краја године 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Асфалтирање улице Јованке Радаковић, најављени нови пројекти до краја године
Trenutno na sajtu: 773       |       Podeli:
23.09.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општинска управа општине Горњи Милановац као наручилац посла,

а општина Горњи Милановац као инвеститор уговориле су радове на извођењу рехабилитације улице Јованке Радаковић у дужини од 215 метара, на потесу од раскрснице са улицом Саве Ковачевића до кафане „Галеб“. Вредност радова је 2.527.740 динара а извођач је фирма „Свин“ из Горњег Милановца.

Дејан Ковачевић председник општине Горњи Милановац 

Након дубоке санације појединих делова улице, фрезовања постојећег асфалта у ширини од 5 метара и осталих припремних радова, као што су нивелисање шахти и замена ивичњака у дужини од 20 метара, данас је постављен и први слој асфалта.

„Све иде планираном динамиком, тренутно се асфалтира спој улица Јованке Радаковић и Драгише Николића, која је асфалтирана прошле седмице. Наредних дана биће асфалтирана и улица Вука Караџића, чим ЈКП заврши замену инсталиција, како би се избегла накнадна копања улице. У плану је да завршимо уређење још неколико дечијих игралишта током ове сезоне. Простор предвиђен за децу у Градском парку у функцији ће бити за неколико дана, а следи уређење игралишта у оквиру Основне школе у Семедражи где ће бити реконстриано игралиште, комплетно партерно уређење као и прилазни пут. У оквиру ових радова биће постављена и нова ограда, као и комплетан мобилијар. У Брезни ће се такође урадити дечије игралиште, завршена је јавна набавка а извођачи се уводе у посао већ следеће седмице”, каже председник општине.

Ковачевић сматра да је ова 2021. била веома успешна, имајући у виду бројна улагања од стране Републике као и да је ове године уграђен највећи број километара асфалта на подручју горњомилановачке општине.Он каже да ће до краја грађевинске сезоне бити реализовани сви планирани пројекти а буџетом за 2022. биће обухваћене остале значајне саобраћајнице на подручју града и општине уопште.

 

 

ГЗС/ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ASFALTIRANJE GORNJI MILANOVACC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.031.341 посета
Тренутно на сајту: 772 посетилац(a)