Двери: Власт у Пријепољу срља још дубље у криминал 



 
Двери: Власт у Пријепољу срља још дубље у криминал
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
11.10.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Информативна служба Општинског одбора Двери у Пријепољу издала је саопштење

у коме наводе да је започета реконструкција зграде Општинске управе без Надзорног ограна.

Према њиховим речима после низа афера и скандала манифестованих кроз сукобе интереса, злоупотребе службеног положаја, отимање путних праваца од грађана за личне потребе већника и слично, како кажу најгора власт у историји Пријепоља наставља у истом стилу.

Двери у саопштењу даље наводе:

,,Логична је последица да неко поднесе кривичну пријаву против овог, до сада нечувеног, грађевинског „подухвата“. Пре неколико дана је то учинио један приватни предузетник који сматра да је оштећен оваквом одлуком власти и њене комисије.

Међутим, није логично да нас власт уверава како је ово све нормално и како је по закону да неко изводи грађевинске радове без стручног надзора.

Овај „изум“ је довољан доказ да ова владајућа гарнитура наставља са својом праксом стављања закона у споредну фиоку уздајући се у кратко памћење гласача и правосудних органа.

У неким другим фиокама сигурно постоји подебљи кривични досије везан за актуелну пријепољску власт али неко из врха државе затвара очи пред овим безакоњем а можда га, чак, и аминује. Тај неко, очигледно из врха СНС, очигледно нема интерес да реагује или чак саветује локалну власт како да срља још дубље у криминал.

Ми само подсећамо да се све фиоке отворе кад-тад а памћење се освежи за час. Било која нова власт (али стварно нова) имаће пуне руке посла са „експериментима“ које спроводи пријепољска власт, ево већ годину и по дана.

ОО Двери захтева да се под хитно  раскине уговор о извођењу радова на згради општине Пријепоље, пошто све упућује да се ради о намештеном тендеру и јер је очигледно да се ради о незаконитом извођењу радова.

Немогуће је да се крене са извођењем радова без стручног надзора и нема говора да су овде у питању некакве припреме за градилиште кад се голим оком види да је већ успостављено градилиште са комплетном скелом.

Највећа одговорност је на инвеститору, а у овом случају то су Општинска управа и актуелна власт у Пријепољу, јер су без надзора започели радове.

Информатина служба ОО Српског покрета Двери у Пријепољу




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.713.925 посета
Тренутно на сајту: 407 посетилац(a)