Насилници се нагодили са тужилаштвом 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Насилници се нагодили са тужилаштвом
Trenutno na sajtu: 315       |       Podeli:
09.09.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Тројица насилника која су у ноћи између петка и суботе брутално претукла Ђорђа Дробњака и Елдара Козицу,

склопили су нагодбу и признали кривицу са Основним јавним тужилаштвом у Пријепољу.
Драган Б. и Бранко С. осуђени су на по три месеца кућног притвора, док је Синан М. осуђен на две године условног затвора, док је четврти нападач ослобођен оптужби. Тројици насилника на терет је стављено кривично дело насилничко понашање.
Група насилника која је од раније због сличних кривичних дела позната органима гоњења, без икаквог повода, нарнула је у суботу рано ујутру испред локала „Сан Марко“ на Ђорђа Дробњака и Елдара Козицу и том приликом металном шипком нанела им телесне повреде у пределу главе, врата и леђа.

Поврђени младићи у полицији су навели да су их у суботу око 00.30 испред једног кафића у Пријепољу сачекала и претукла четворица момака. Како су казали све је кренуло када су излазили из локала где их је на самом излазу срео Синан М. и без повода почео да их вређа и да им се уноси у лице. Потом је Драган Б. који је био у друштву Синановом извадио метални телескоп и удари прво Елдара у пределу главе а потом и Ђорђа. Пошто су пали на тло остали младићи су почели да их крвнички ударају рукама и ногама по телу док је Драган наставио да их бије металним телескопом.

Нападаче су једва успели да обуздају власник и гости локала испред кога је дошло до напада у којем су недужни младићи претучени.

Иначе, због истог кривичног дела Бранка С. заједно са братом Николом ускоро очекује оптуженичка клупа, због напада који се десио пре десет месеци у којем је претучен фудбалер Полимља Емир Хамзић.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.106.857 посета
Тренутно на сајту: 316 посетилац(a)