Обрадовић: Агенција за борбу против корупције проверава имовину која је у власништву моје супруге и мене 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Агенција за борбу против корупције проверава имовину која је у власништву моје супруге и мене
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
15.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Двери, Бошко Обрадовић, тврди да је комплетан државни апарат, од Тужилаштва, Управе криминалистичке

полиције, Агенције за борбу против корупције, МУП-а итд, стављен у функцију притисака на Двери. Он је на данашњој ванредној КЗН казао:

,,Сви елементи државне контроле који се не примењују нити на једну политичку организацију из власти користе се против Двери и то тако што се више пута испочетка проверава оно што је већ проверено и у чему ништа није нађено, само да би се наставили притисци и опструкција нашег политичког рада. Државни апарат који је у овом тренутку упошљен да би се власт обрачунавала са опозицијом већи је него број оних који се баве шиптарским тероризмом на КиМ или испитивањем криминала и корупције у срцу система”, рекао је Обрадовић.

Лидер Двери је навео се доводи у питање рад овде странке из разлога што се, према његовим речима, месецима уназад “малтретирају” предузећа која, како каже имају храброст да послују са њима.

,,Данас је више њихових власника позвано на информативне разговоре од стране Управе криминалистичке полиције, одсек за борбу против корупције. Данима траје упадање у приватне куће нашим пословним сарадницима од стране инспектора овог одсека УКП, без икаквог налога. Све ово је јасна претња да нико не сме да пословно сарађује са Дверима”, изјавио је Обрадовић и додао да Агенција за борбу против корупције проверава његову имовину и приходе које остварује са супругом.

,,Директора ове Агенције сам данас поздравио написавши му да ми је част и задовољство што је коначно кренуло унакрсно испитивање и порекло имовине и прихода високих функционера у овој држави”, рекао је Обрадовић.

Бошко Обрадовић је изнео закључак да је у току својеврсни удар власти на Двери у којем се, како каже, злоупотребљавају државне институције за обрачун са политичким противницима.

,,Да се разумемо, ми немамо никакав проблем са испитивањем наше личне имовине и прихода, финансијског или било ког другог пословања Српског покрета Двери. Од оснивања Двери најпре као удружења грађана, затим као групе грађана и најзад као политичке организације подносимо извештаје Агенцији за борбу против корупције и никада није пронађена ни најмања незаконитост или други проблем у нашем раду, а сва средства државног апарата су нас надгледала и проверавала”, истакао је лидер Двери.

Обрадовић каже да даље јачање диктатуре и прогона неистомишљеника у Србији не води никуда.

,,Апелујемо на представнике власти да се са овим хитно престане. Ако немају аргументе за све наше критике власти и откривање разних режимских афера у скупштинским и медијским полемикама – не могу то надокнадити затварањем свих медија за опозицију и злоупотребом државних органа у сврху прогона и гушења опозиционих политичких противника”, изјавио је Обрадовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Obradovic Dveri AgencijaZaBorbuProtivKorupcije Pretresa imovinu

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.396.233 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)