Драгомир Карић посетио општину Прибој 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Драгомир Карић посетио општину Прибој
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
28.09.2019 | 0 коментар(а)



Прибој - Јуче је општину Прибој посетио Драгомир Карић, народни посланик у Скупштини Републике Србије,
Драгомир Карић у посети општини Прибој, фото: РИНА

почасни конзул Србије у Белорусији и заменик председника Покрета Снага Србије.

Карића са сарадницима примио председник општине Прибој Лазар Рвовић, а они су са својим сарадницима разговаралаи о актуленом тренутку Прибоја и могућностима да се помогне прибојској привреди кроз изналажење стратешких ино партнера, посебно из Русије и Белорусије.

Карић је одао признање председнику Рвовићу за политичку стабилност и укључивање свих релевантних чинилаца, без обзира на политичку и етничку припадност, у економски опоравак овог, некада индустријског центра, а тиме и очување добрих комшијских и међунационалних  односа у овој мешовитој и мултиетничкој средини, без обзира на све изазове у свом окружењу.

Драгомир Карић је, као истакнути привредник, похвалио отварање и рад Слободне зоне Прибој која запошљава све више радника, што значи и егзистенцију за све више породица, и најавио своје веће ангажовање код могућих стратешких партнера за ФАП, посебно у Русији и Белорусији, али и веће укључивање преко својих пословних контаката – за поновно оживљавање али и бржи развој Прибојске Бање, коју оцењује и као изузетну туристичку дестинацију, значајну не само за општину Прибој, него и земљу Србију.

У име Покрета Снага Србије, Драгомир Карић, челницима општине Прибој – председнику Општине Лазару Рвовићу и председнику СО-е Борису Мрдовићу, уручио је књигу Путин Снага Русије чији су аутори управо браћа Карић, док су домаћини узвратили заиста ретком књигом – Ризница манастира Бање, аутора Мирјане Шакоте.

РИНА

Књиге на поклон, Рвовић и Карић, фото: РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


karic priboj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.389.099 посета
Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)