Нових 1132 метра асфалта за мештане МЗ Враћевшница 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Нових 1132 метра асфалта за мештане МЗ Враћевшница
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
27.05.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Наставља се са изградњом инфраструктуре на подручју општине Горњи Милановац.

Данас је у МЗ Враћевшница, у засеоку Прњавор, асфалтирана деоница у дужини од 1132 метра, а радове је обишао председник општине, Дејан Ковачевић.

„Данас завршавамо трећу фазу радова на деоници пута у Враћевшници. Цела деоница износи 2632 метра, а данас смо асфалтирали и преостали део од 1132 метра. Желим да се захвалим мештанима који су учествовали у изградњи прве две фазе, госпођи Боби која је заједно са мештанима и локалном самоуправом финансирала трећу фазу. Ово је један од примера како грађани удружени са локалном самоуправом могу да остваре заједнички циљ. Недавно смо имали сличан пример, кадо су грађани, уз помоћ Општине изградили дечије игралиште и настављамо са том праксом како бисмо што више урадили на територији нашег града”, рекао је овом приликом председник Ковачевић.

Мештанима је овај пут од изузетног значаја јер пролази поред сеоског гробља, а и у последње време се јавило велико интересовање за куповину земље у овом делу милановачке општине.

„Желим да се захвалим републичким и општинским органима, нашој драгој Боби, сестринству Манастира Враћевшница, као и свим мештанима овог краја који су помоглида се овај пут асфалтира. Овај пут нам много значи јер доста људи из иностранства, који су нашег порекла, долазе и купују имања у нашем крају, са жељом да се баве пољопривредном производњом. Такође, имамо доста и повратника који већ дуже време не живе овде, али се враћају и реновирају своје објекте, што значи да наше село,које је било готово да изумре, сада поново оживљава – рекао је Светислав Средојевић, председник МЗ ВраћевшницаПоред ових радова, у плану је да се у току ове године у Враћевшници изгради канализација, као и мост преко реке Груже, који ће мештанима умногоме олакшати свакодневицу.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.108.012 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)