Три друга, три кума под једним именом „Capos” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Три друга, три кума под једним именом „Capos”
Trenutno na sajtu: 769       |       Podeli:
05.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак, Љубић – Кафић „Capos” је један од оних ушушканих, налази се у мирном делу Љубића и то га чини јединственим.

Овом чачанском насељу управо је нешто овог тима недостајало, место где ће се свaком пробудити истинска воља за хедонизмом и добрим дружењем. 

Концепт локала заснован је у правцу дневног уживања у испијању омиљених пића, док ће се у вечерњим часовима претварати у клуб који нуди најбоље свирке и где су многи већ унапред заказали своје наступе.

Власници локала, иначе три најбоља друга из детињства данас кума, имали су идеју да направе кафић како би се састајала данашња омладина и то баш тамо где су се и они окупљали као клинци код Дома у Љубићу.

Имали су жељу да улепшају крај у коме су одрасили тако да су посебну пажња поклонили сваком детаљу и осмишљавању ентеријера.

У  кафићу  „Capos” слушаће се од електронске музике, домаћег попа и рока, народне и забавне музике, хитова 90-тих до староградске. Свој наступ је већ заказао Скандал бенд на челу са Ненадом Видановићем (учесником Звезде Гранда) и Јованом Танчић (победницом музичког такмичења Малдиви). Један од гостију биће и ДЈ Коста Василић из Штутгарта иначе родом из Љубића.

Викендом када су планиране свирке локал ће редити до један сат после поноћи, док ће радним данима радити од 7:00 до поноћи.

"Capost" at night

Иван Чарапић и Драган Ђурић менаџери локала

Иначе, име локала има симболично значење јер реч Capos на италијанксом значи другари или компањони што су управо његови власници.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


capos ljubic kafic dom drustvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.943 посета
Тренутно на сајту: 770 посетилац(a)