Двери: СНС нема Градски одбор, не би имао ни Повереништво да није прелетача 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Двери: СНС нема Градски одбор, не би имао ни Повереништво да није прелетача
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
12.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Непостојећи одбор СНС-а у Чачку већ 10 година окреће на „празно“. Намерно кажемо „непостојећи“, јер он не постоји,

већ само неколицина интересно везаних, себе самопроглашава Градским одбором СНС-а у Чачку. И што је најгоре нико од њих није „изворни“ СНС, већ су сви листом прелетачи, који су, када су изгубили власт у својим партијама, прешли у СНС да би се ухлебили и задржали оно што су на „чудне начине“ стекли”, каже се у саопштењу Покрета Двери који по имену и презимену наводе имена високих политичких функционера СНС и Града Чачка.

„Делује смешно и неуверљиво када ти исти за све проблеме које су направили и сва лажна обећања која су дали, оптужују Двери, да су Двери криве зато што не испуњавају оно што су oни обећали и зато што су запослили кадрове који не знају ништа, који праве проблеме и грешке и због чега град плаћа милионске казне и пенале.
Још смешније и неуверљивије делује када ти исти, који нису решили ни један проблем у Чачку, а направили су их стотине, покушавају да решавају питање Косова. Подржавају Вучићеву политику о Косову, која се распала на парампарчад, и коју чак ни њихови „велики пријатељи“ попут Ангеле Меркел не подржавају.
Ови „Асови“, који су чак и признали да су „један и јединствен тим“, подржавају политику која је пропала, али не зато што верују Вучићу, него зато што, као искусни прелетачи, очекују да ако подрже Вучића, нико неће поставити питање шта раде док они настављају да грабе и отимају од овог унесрећеног народа.

И док у Чачку криминал, корупција и дивља градња цветају, лажна обећања се не испуњавају и млади из Чачка настављају да беже.
Двери, као будућа власт, обећавају да ће овим прелетачима, нерадницима и незналицама одузети све привилегије које незаслужено користе, да ће испитати порекло њихове имовине, до последњег динара који су стекли и да ће испитати сваки уговор који су урадили на штету овог града, како ником више не би пало на памет да помисли да оштети овај град и ове грађане.”

Градска организација Српског покрета Двери у Чачку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.132.384 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)