СНС: Осуда политике лажи и увреда, Чачани знају да иза Тодоровића стојe рад и резултати 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС: Осуда политике лажи и увреда, Чачани знају да иза Тодоровића стојe рад и резултати
Trenutno na sajtu: 527       |       Podeli:
23.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Континуирану политику лажи, клевета и увреда чачанска опозиција је наставила

 

по опробаном маниру из ранијих времена – дељењем флајера са гнусним оптужбама на рачун градоначелника Милуна Тодоровића, што је експресно пренето на само једном локалном порталу, познатом и као огласна табла Двери, наводи се у сопштењу чачанских напредњака.

“Налогодавци и дистрибутери тог својеврсног пљувачког памфлета су на то очигледно и рачунали, али оно на шта нису били спремни је веома негативна реакција грађана Чачка, који одлично знају како се живело у време власти “жутих” и пљачкашких приватизација, колико је инвестиција и нових фабрика у наш град довела Нова Србија, а шта ради власт Српске напредне странке, чији је главни покретач у Чачку управо градоначелник Милун Тодоровић”.

У саопштењу се даље наводи да је захваљујући личном ангажовању и угледу који ужива градоначелник Тодоровић, град Чачак добио сасвим нови изглед у сваком погледу.

“Само злобни и злонамерни могу да критикују “ново рухо” центра града, изградњу индустријских зона за домаће и стране инвеститоре, асфалтирање бројних саобраћајница по селима, привођење крају инфраструктурних пројеката које су пре више година неки започели, али никада нису завршили”.

Из чачанског повереништва истичу да је у жару политичке борбе много тога дозвољено, али не и да се неко лично напада, омаловажава, вређа и срозава, а да за то не постоји ни један рационалан разлог, подсећајући да се нешто слично догодило и пре неколико дана, лепљењем провокативног плаката на излог нове зграде у Карађорђевој улици, а “потпис” извршиоца је очито исти.

“Оно што највише “боде очи” је то што “пљувачи” нису имали петљу да иза свог дела стану именом и презименом, већ то чине анонимно, подмукло, претпостављајући да неће никоме морати да подносе рачуне, али су се преварили. Чачани – бирачи врло добро знају иза кога стоје рад и резултати, а ко продаје маглу и празне приче. Избори на свим нивоима се ближе, па ће убрзо народ дати суд о свачијем чињењу и нечињењу. Ако је ово највиши домет чачанске опозиције – нека им служи на част”, закључује се у саопштењу за јавност.

 

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns cacak saopstenje gradonacelnik podrska

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.027 посета
Тренутно на сајту: 527 посетилац(a)