Драгачевски привредници прославили крсну славу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Драгачевски привредници прославили крсну славу
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
13.02.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Удружење привредника и предузетника Драгачево прославило је јуче славу Света Три јерарха у мањем кругу својих чланова.
Удружење привредника и предузетника Драгачево прославило је славу Света Три јерарха, фото: ГЗС

„Овде нас је негде око 30 привредника. Иначе, удружење окупља преко 100 чланова који су активни у друштву и расподељени по секцијма које представљају, а имамо и негде око 500 до 600 субјеката свих профила на територији општине. Мали привредници запошљавају преко 1.500 људи”, рекао је председник скупштине Удружења Радојле Тајсић иначе власник фирме „Машинац”.

Његово предузеће, које се бави машинством, ове године је прославило 30 година пословања, а тренутно запошљава 12 радника.

„Ранијих година нисмо имали велики подстицај од општинских органа, међутим са овом гарнитуром у старту смо кренули добро тако да сматрамо да ће се та ситуација доста поправити. Мишљења смо да без привредника ниједна општиба не може да функционише”, казао је Тајсић.

Иначе, Удружење привредника и предузетника Драгачево постоји 20 година а председник УО који броји седам чланова је Ратко Вукићевић.

ГЗС





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.997 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)