Парезановић: Неки медији не могу да се помире да више нису једини при расподели новца, зато смо њихова мета 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Парезановић: Неки медији не могу да се помире да више нису једини при расподели новца, зато смо њихова мета
Trenutno na sajtu: 782       |       Podeli:
19.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – За две године у Чачку је обезбеђено више инвестиција него у претходне две деценије.

Успели смо да формирамо адекватну политичку стабилност која је била предуслов да овде дођу инвеститори”, изјавио је повереник СНС и члан Градског одбора Maрко Парезановић.

Он истиче да је на седници Градског одбора која је одржана синоћ било речи о раду странке и резултатима које су постигли.

“Показали смо потребну одговорност и обезебедили одличну сарадњу са државним институцијама. У граду се осећа оптимизам јер радимо и улажемо у нове пројекте. Поменуо бих Форверк јер је то компанија која ће у наредном периоду запослити преко 1000 Чачана што је велики корак напред. Међутим, нећемо дозволити да нас постигнути резултати успавају већ смо спремни за нове пројекте који ће допринети привредном и материјалном просперитету нашег града”, истакао је Парезановић.

На питање каква је ситуација унутар странке одговара.

“Страначки органи раде на најбољем нивоу. Ми смо тим који вредно и марљиво ради и то нећемо мењати. Све спекулације појединих медија о нашем унутрашњем раздору су неистине. Али разумем ту медјску негативну кампању против СНС од стране неких опозиционих новинара јер не могу да се помире са чињеницом да новац из државне касе више не иде само на њихову адресу. Често нам се на терет стављају и страначка кадровска решења, али ја сам поносан јер сви људи које смо изабрали за одређене функције свој посао обављају професионално, часно и поштено”, нагласио је Пaрезановић.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.038.341 посета
Тренутно на сајту: 783 посетилац(a)