Обрадовић и Стаматовић потписују споразум о сарадњи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Обрадовић и Стаматовић потписују споразум о сарадњи
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
18.08.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Здрава Србија и Двери су договориле сарадњу у будућем периоду, а најављено је и потписивање споразума о заједничком деловању,

изјавила је за Глас западне Србије, члан Иницијативног одбора "Здраве Србије", Бојана Божанић.

Према њеним речима, декларација о заједничком деловању, у овом тренутку није коалиција, већ представља "мало груписање странака у наредном периоду које нису кокетирале са Српском напредном странком".

"Здрава Србија и Двери су договориле споразум о сарадњи у наредним месецима на политичкој сцени Србије, а биће потписана једна декларација о заједничком деловању странака које су се препознале у смислу да неће сарађивати и до сада нису са СНС, што је у будућем периоду важно да наши грађани знају у ком правцу ћемо деловати", закључила је Божанић.

Како сазнаје Глас западне Србије, за понедељак је заказана конференција за новинаре у Београду, на којој ће декларација бити потписана.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.372.210 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)