Спортски савез Србије у посети Пријепољу: Заједничком сарадњом до изналажења решења 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Спортски савез Србије у посети Пријепољу: Заједничком сарадњом до изналажења решења
Trenutno na sajtu: 776       |       Podeli:
19.11.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Пријепољски спортски савез годинама уназад не функционише, проблеми се гомилају, а штету трпе спортски клубови и спортисти.
Спортски савез Србије у посети Пријепољу, фото: ГЗС

У циљу проналажења решења за проблеме које има, у посети општинском руководству били су челни људи из Спортског савеза Србије.

Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић каже да су дошли на позив председника општине како би се подробније упознали са потешкоћама са којима се сусреће ова локалана самоуправа у сфери спорта.

Генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић

„Упознати смо да постоје проблеми што се тиче Спортског савеза, а новоизабрани председник општине има вољу и жељу да их реши. Разговарали смо са неким представницима и савеза и утврдили смо нека правила понашања која морају бити усвојена, како би већ у следећој години функционисали како треба и у складу за новим Законом о спорту”, рекао је Маринковић.

Председник општине Пријепоље Владимир Бабић захвалио се људима из Београда који су дошли како би пронашли конструктивна решења у области спорта.
„Проблем је комплексан и не може се брзо наћи решење, односно Спортски савез треба да се врати у законске оквире како би избегли даљу проблеми, тужбе”, казао је Маринковић.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sportski savez prijepolje srbije resenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.416.882 посета
Тренутно на сајту: 777 посетилац(a)