У Љигу традиционално и ове године додела пакетића за Светог Саву 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
У Љигу традиционално и ове године додела пакетића за Светог Саву
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
25.01.2020 | 0 коментар(а)



Љиг - Традиционално, већ неколико година уназад општина Љиг обезбеђује деци пакетиће за Божић,

Православну Нову годину и за Светог Саву.
"Ово је трећа или четврта година заредом, како делимо пакетиЋе за децу по месним заједницама и у ОШ "Сава Керковић" и дечици која су у вртићу у издвојеном одељењу, као и деци у издвојеним одељењима по месним заједницама. Поделили смо више од 1.000 пакетића и поносан сам што смо нешто променили, да деца и њихови родитељи виде да мислимо на њих", рекао је за Љиг инфо Драган Лазаравић председник ове општине.

Он је истакао да је поносан на своје сараднике и људе који чине локалну власт за све што су учинили за општину Љиг.
"За Св. Саву почиње изградња, односно, реконструкција ОШ "Сестре Павловић", изградња новог вртића у Белановици, као и фискултурна сала. Вредност ових радова је 300 милиона. То је највећа инвестиција која је дошла у нашу општину.
Ја сам поносан на људе који су са мном и који подржавају ову власт и самим тим, наши грађани су се уверили да политику коју води Алексадар Вучић даје резултате", рекао је Лазаревић.


Потпуно бесплатан вртић у Љигу

По речима Драгана Лазаревића, председника општине Љиг, ова општина по први пут не дугује ништа. У 2020. години биће још много инвестиција за основне школе, биће урађена путна инфраструктура, канализација и коначно ће се решити водоснабдевање ове општине.
"У Љигу је од ове године потпуно бесплатан вртић, до сада је то било само за треће дете, повећана су и средства за сваку рођену бебу на 500 евра, поносно можемо изаћи пред наше грађане и показати им шта смо све урадили за нашу општину", закључио је Лазаревић.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dragan Lazarevic opstina Ljig dodela paketica besplatan vrtic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.108.757 посета
Тренутно на сајту: 495 посетилац(a)