Зимска чаролија „Златофест” на Златибору 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Зимска чаролија „Златофест” на Златибору
Trenutno na sajtu: 580       |       Podeli:
10.01.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина - На златиборском Краљевом тргу и око њега 9. јануара је почела манифестација

на отвореном за децу под називом „Златофест”. У пет дана организованог програма, до 13. јануара, за малишане је уприличен чаробан амбијент као и разнолик забавни, такмичарски, едукативни а пре свега интерактивни програм. „Златофест” се одржава на четири локације Краљевог трга, око језера. У поподневним сатима, са почетком у 16 и завршетком у 20 часова.

Отварање манифестације је пратио и забавни програм аниматора, меда Борка и веверице Златице. Такође аниматори обучени у костиме Олафа и Елфе, помоћника Деда Мраза, су присутној деци делили капе и беџеве. Док је велику пажњу деце привукла и Елса, лик из анимираног филма „Залеђено краљевство".

Потом је око Краљеве чесме, у оквиру „Божићног села”, спроведено пар забавних активности за децу, као што су такмичење у прављењу Снешка Белића, лов на благо, такмичење у гађању мете грудвама и слично.

Након такмичарског дела програма малишани су имали прилику да уживају уз представу „Мајмун Миша у земљи слаткиша" у извођењу „Жељко Весељко" аниматора. На истој локацији и током наредних дана манифестације планиран је је забавно-едукативни програм у виду представа за децу, такмичења у плесу и певању, читање басни. Тако да се дружимо и наредних дана у такмичењу у надвлачењу са конопцем „Царе, дај војску", „Потрази за благом", такмичењу у караока певању, такмичењу у гађању мета грудвама и постављању хранилица за птице и веверице, као и многим другим занимљивим активностима.

Ова јединствена манифестација коју организују општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и удружење „Бизнис на штиклама” из Новог Сада је већ првог дана допринела стварању празничне чаролије у самом срцу Златибора, по узору на сличне манифестације у европским градовима.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zlatibor zlatofest manifestacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.307 посета
Тренутно на сајту: 581 посетилац(a)