Од сутра улаз у Србију без теста на корону и изолације 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Од сутра улаз у Србију без теста на корону и изолације
Trenutno na sajtu: 523       |       Podeli:
21.05.2020 | 0 коментар(а)



Влада Србије ће на данашњој седници донети одлуку да од петка приликом уласка у нашу земљу више неће бити потребан ПЦР тест нити изолација.

"Ми ћемо данас имати седницу владе и од сутра неће бити више обавезе ПЦР тестова нити изолације оних који улазе у нашу земљу, а наши грађани који иду ка неким другим државама ће се понашати у складу са одлукама тих држава", рекла је потпредседница Владе Зорана Михајловић на београдском аеродрому "Никола Тесла" након што је испратила први комерцијални путнички лет Ер Србије за Цирих, чиме је српска авиокомпанија обновила путнички саобраћај после укидања ванредног стања.
Она је додала да, на пример, Швајцарска нема никакве рестрикције и да ће путници који су данас отишли првим летом ући у ту земљу уз обавезно ношење маски.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vlada korona srbija test

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.944.321 посета
Тренутно на сајту: 524 посетилац(a)