Златар добија још једно скијалиште 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Златар добија још једно скијалиште
Trenutno na sajtu: 510       |       Podeli:
08.03.2018 | 0 коментар(а)



Златар - Од идуће зиме планина Златар имаће нову стазу од 1.800 метара у Дрмановићима, која је шест километара удаљена од постојећег скијалишта



на коме је жичара четворосед и ски-лифт, рекао је у изјави за Глас западне Србије власник предузећа „Сложна браћа” Војко Пурић.

„Нова стаза биће на надморској висини од 1.450 метара и у плану је изградња троседа и сидра. Са радовима ће се кренути чим се за то стекну услови”, наводи Пурић.

Иначе, Војко Пурић је уложио велика средства и ски стазу Бријежђа отворио 2010. године чиме је туристичку понуду Златара подигао на највиши могући ниво. Стаза је дуга 1.200 метара, са плавим и црвеним карактеристикама, те је погодна и за такмичаре и за рекреативце а висинска разлика између подножја и врха је 300 метара. Жичара је дуга 850 метара са капацитетом корпе за 4 особе која од подножја до врха скијаше вози за нешто више од пет минута. На стази је постављена скијашка сигнализација и безбедносна заштитна ограда. На стази постоји и мали лифт за мање искусне скијаше и оне који желе да науче да возе скије.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.220.831 посета
Тренутно на сајту: 511 посетилац(a)