Уочи 100 дана нове пријепољске власти: Бабић: Отворени смо за нове могућности, Хоџић: Најважније да грађани буду задовољни нашим радом 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Уочи 100 дана нове пријепољске власти: Бабић: Отворени смо за нове могућности, Хоџић: Најважније да грађани буду задовољни нашим радом
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
23.11.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Ближи се 100 дана пријепољске власти, а остварене резултате
Председник општине Пријепоље Владимир Бабић и заменик председника Есад Хоџић, фото: ГЗС

анализирала су два водећа човека у општини, Владимир Бабић и Есад Хоџић. Они су се осврнули и на фунционисање актуелне коалиције и истакли да за сада нема „трзавица” апострофирајући да све одлуке доносе једногласно.

Председник општине Владимир Бабић казао је да је почетак био тежак и да је очекивао да ће све општинске службе много брже реаговати са више полета и елана, као и да је са расположивим ресурсима за сада постигнуто много.

„Трудили смо се да никога не сменимо, ни из једне службе нико није смењен нити је негде премештен. Трудили смо се да никога не отпустимо, без обзира којој политичкој струји и опцији припадао пре овога. Мислимо да смо пружили руку свима и рекли да желимо да радимо, да желимо резултате и то ће бити наш једини критеријум за сарадњу. Међутим и поред свега тога и сада постоје службе које не реагују на наше захтеве”, казао је први човек општине Пријепоље.

Према његовим речима тако нешто је недопустиво те ће се врло брзо захвалити људима који нису спремни да помогну и изађу у сусрет у решавању бројних захтева.

Бабић је нагласио да је што се тиче функционисања власти, најзадовољнији тим сегментом и да у владајућој коалицији до сада није било ниједне несугласице нити размирице.

„Готово једногласно све одлуке доносимо, договарамо се о свим будућим активностима, а што се тиче проширења коалиције, ми смо увек спремни за нове изазове. Спремни смо да одговоримо на све захтеве где неко може да нам помогне и својим радом допринесе развоју и бољој ситуацији довођењем нових инвестиција. Држимо се наших предизборних обећања. Сви нови пројекти добро су нам дошли, тако да уколико неко има нешто ново да нам понуди, ми смо спремни”, образложио је председник општине Пријепоље Валдимир Бабић.

Зaменик председника општине Есад Хоџић казао је да је питање да ли су чланови владајуће коалиције задовољни много мање битно, за разлику од питања да ли су грађани задовољни њиховим радом.

„То је наша димензија посматрања, а ја мислим да грађани имају чиме да буду задовољни, сматрам да су нагомилани проблеми који су их годинама тиштали почели да се решавају. Када је реч о инфраструктури већ је неколико десетина километара урађено и то нових, квалитетно урађених асфалтних путева, откочени су сви проблеми како би се наставило са изградњом петље на Коловрату и моста у Шарампову, семафори у Вакуфу раде”, подсетио је Хоџић.

Он је истакао да „питање свих питања” решавање проблема са депоновањем комуналног отпада добија свој епилог на задовољство свих грађана општине Пријепоље.

„Пред нама је период планирања буџета, а приоритет ће нам бити пројекти који ће овом граду дати нову димензију, а то се пре свега односи на пројекат приступних саобраћајница преко новог моста који ће отворити Пријепоље и дати могућност изградње Новог Пријепоља на левој обали Лима”, рекао је Хоџић.

Он се сложио да за сада у владајућој коалицији нема дисонантних тонова и да је задовољан радом и односом свих чланова општинског већа.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE VLAST 100 DANA BABIC HODZIĆ

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.483.447 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)