Зорана Михајловић избацује Даницу Драшковић из НИС-а 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Зорана Михајловић избацује Даницу Драшковић из НИС-а
Trenutno na sajtu: 511       |       Podeli:
29.12.2020 | 0 коментар(а)



Министарство рударства и енергетике, на чијем је челу Михајловићева, предложило је да се из Одбора директора
Зорана Михајловић, фото: ГЗС

Нафтне индустрије Србије промене сви српски чланови јер су дуго на тим функцијама, а немају никакав учинак.

Министарство рударства и енергетике, на чијем је челу Зорана Михајловић, послало је прошле недеље предлог да се из Одбора директора Нафтне индустрије Србије (НИС) смене сви српски чланови - Даница Драшковић, Драгутин Матановић и Дејан Раденковић.

„Тај допис, предлог за смену, отишао је прошле недеље из секретаријата министарства. Затражено је да се склоне, замене, сви српски чланови у Одбору директора НИС, а разлог за њихову смену је то што су неки од њих дуго на тим позицијама, а немају никаквог доприноса. О овом предлогу ће се одлучивати или следеће недеље, или одмах после нове године", каже извор.

Уколико овај Михајловићкин предлог прође, Влада да зелено светло за њихову смену, Министарство енергетике ће потом предложити нове чланове, а онда се заказује скупштина НИС.

Иако је неизвесно и да ли ће ова гарнитура и бити смењена у НИС, извори наводе да су ове вести дошле до поменутих чланова Одбора директора:

„Дана Драшковић је бесна, одмах је почела да пљује Михајловићку по граду", додају извори.

Драшковићева је према подацима Агенције за борбу против корупције, члан одбора НИС од 2014. и захваљујући овој функцији има месечна примања од чак 771.000 динара. На сајту НИС, где су биографије чланова Одбора директора, наводи се да је Драшковићева на истој функцији била и од априла 2009. до јуна 2013. и да је поново именована у јуну 2014. године. То значи да је супруга лидера СПО у НИС-у чак 11 година.

ГЗС/Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mihajlovic zorana danica draskovic nis

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.792 посета
Тренутно на сајту: 511 посетилац(a)