Иновативни пројекти бренда УТП “Морава” стварају нови квалитет услуге 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Иновативни пројекти бренда УТП “Морава” стварају нови квалитет услуге
Trenutno na sajtu: 1542       |       Podeli:
11.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Ресторан са собама “Здрављак” у бањи Горња Трепча предстојећу сезону и госте дочекаће у новом руху.

“У протеклом периоду урађено је комплетно реновирање овог угоститељског објекта. Поред смештајног капацитета, реновиран је комплетан ресторан, аперитив бар, санитарне просторије за госте, технички блок објекта: кухиња и просторије за особље.

Спољашњи део објекта обогаћен је игралиштем за децу, уређеним стазама за лица са посебнм потребама, а летња башта и тераса са својим садржајима на располагању су гостима током целе сезоне”, изјавила је Маристела Белић, ПР УТП “Морава”.

 

 

Поред инвестиционог улагања у објекат, урађене су, како каже и иновативне понуде у ресторану.

 

“Госте очекује нова понуда јела са широким асортиманом и прикладним ценама. Едуковано, професионално и љубазно особље испуниће и најшире захтеве гостију. Поред понуде јела националне кухиње, гостима је на располагању избор јела из веганске и вегетаријанске кухиње”, и9стакла је Белић.

 

У ресторану са собама „Здрављак“ се примају ваучери за одмор у Србији, што је још једна од низу погодности да своје слободно време проведете управо овде.

 

Оаза природних лепота, мира, квалитетне услуге и лековите бањске воде која је доступна гостима у смештајним јединицама, довољни су разлози да очкујемо повећање броја долазака и ноћења гостију”, рекла је Маристела Белић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zdravljjak gornja trepca banja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.983.697 посета
Тренутно на сајту: 1543 посетилац(a)