ДС донео одлуку о учешћу у формирању Савеза за Србију 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ДС донео одлуку о учешћу у формирању Савеза за Србију
Trenutno na sajtu: 803       |       Podeli:
17.06.2018 | 0 коментар(а)



Главни одбор Демократске странке донео је одлуку о учешћу у формирању опозиционог Савеза за Србију, објавили су функционери ДС-а на Твитеру.

"Демократска странка донела одлуку о учешћу у формирању опозиционог савеза. Предстоји нам велика борба. За грађане, за бољу Србију, за бољи живот у њој", написала је на свом Твитер налогу потпредседница ДС-а Александра Јерков, а Балша Божовић је честитао демократама на тој одлуци и поручио: "Велики дани за наше грађане тек предстоје".

Председник Демократске странке Зоран Лутовац предложио је раније данас ГО странке да се уђе у разговоре о формирању Савеза за Србију у коме ће, каже ДС, бити члан и оснивач. 

Лутовац је новинарима уочи почетка седнице ГО, упитан да ли ће ДС бити стожер Савеза, казао да ће ДС имати равноправан статус са свим другим странкама које ће бити оснивачи, да се о томе разговарало са председницима других странака и да је то заједнички договор.

Упитан које би то странке могле да уђу у Савез, који је иницирао Драган Ђилас, рекао је да то не може да претпостави, али да је свакако Савез отворен за партије аутентичне опозиције без обзира на њихову полтичку оријентацију.

ГЗС / RTС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.052.281 посета
Тренутно на сајту: 804 посетилац(a)