НИЈЕ НОРМАЛНО: Ко и зашто толерише Стојаново масакрирање и понижавање на стотине радника? Зар је могуће да прозива и нечију унучад? 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
НИЈЕ НОРМАЛНО: Ко и зашто толерише Стојаново масакрирање и понижавање на стотине радника? Зар је могуће да прозива и нечију унучад?
Trenutno na sajtu: 526       |       Podeli:
08.08.2020 | 0 коментар(а)



Око две године Озон прес и власдник медија Стојан Марковић даноноћно кидише на достојанство част и углед једне фабрике која запошљава преко хиљаду људи,

а хлебом храни на стотине породица. Није нормалана  ни бесомучна прљава кампања на директора најуспешнијег драгачевског колектива, чак и  да је онакав, каквог га у што у текстовима, што коментарима засипа овај таблоид!

Да ли је то Стојан Марковић постао врховни  судија  који је у Чачку и Лучанима на стотине људи медијски масакрирао, понизио и увредио!?

Како је могуће да неко коме је суђено за крађу хуманитарне нафте у Чачку, власнику чији медији су драстично оштетили и преварили многе грађане о чему сведоче судске пресуде, узима у своје руке  правду и годинама прогони и шиканира људе?

А Стојан Марковић требало би да одговори на питање, да ли је  преко посредника  Драгана Јовића власника Алфака  тражио састанак са директором Радошем Миловановићем  како би се „договорили о свему”. Није ли можда због тога  директор драгачевског колектива већ две године у Озон пресу главни разбојник, криминалац идиот и ко зна шта још?

Да ли можда баш у томе што те Миловановић није примио на „разговор” лежи зец  Марковићу?

Драган Јовић, власник Алфака: замолио директора Радоша Миловановића да Марковића прими наразговор

Ако се Марковићу већ бавиш, како тврдиш само истраживачким новинарством, зашто свог великог пријатеља Драгана Јовића ниси приупитао како је он добио посао вредан два милиона евра на реконструкцији школе "Ратко Митровић" иако му син седи у Градском Већу, и да ли је то можда сукоб интереса? Чудно је да ниси приметио?

Имамо питање и за колектив Милана Благојевића

До када и због чега трпите шиканирање понижавање и увреде овог човека који Вас месецима засипа салвом понижавајућих текстова и квалификација?

Чега се плашите?

Ако Марковић за себе и своју супругу од ГЗС тражи пола милиона због  тога што је открио ујдурму око постављења у још једну државну фотељу, што је је његово предузеће преварило човека (види овде) шта мислите колико он Вама треба да надокнади?

Да ли пристајете да Вас  свака сподоба која наврати у Лучане  шамара и пљуне?

Да ли треба заиста да трпите да вас неко дивљачки годинама  шиканира, да вас каменује на сваком кораку, да се купате у потоку и да вам унучад разапињу и прозивају?

Ко на то има право, и хоћете ли трпети даље понижавање од Вас зависи.

Папир у руке!  Само суд и Бог  имају право да да суде! Нико више.

Шиканозном новинарству  се мора стати на пут, а Марковић то одлично зна да не сме да ради. Савет за штампу као и медијско удружење  НУНС иза којег се Марковић заклања, треба да осуде понашање њиховог  члана  јер им сигурно не може служити на част етикетирање и понижавање  недужних радника, њихових породица чак и прозивање  унучади!

 

Ово су само два од стотине и стотине коментара које је емитовао поменути медиј, које је морао да одобри администратор или Марковић.

А сличних и много горих је на хиљаде!

Марковићу поставља се питање - зар мораш и децу да помињеш, да ли си ти можда  без ОБРАЗА ??

ГСЗ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


STOJAN MARKOVIC PONIZAVANJE PRLJAVA KAMPANJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.107.425 посета
Тренутно на сајту: 525 посетилац(a)