Александар Карађорђевић: Врло сам поносан на оно што је Србија данас 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Александар Карађорђевић: Врло сам поносан на оно што је Србија данас
Trenutno na sajtu: 630       |       Podeli:
27.09.2021 | 0 коментар(а)



Прањани - Обележавању 77. годишњице спасилачке ,,Мисије Халијард" у Прањанима, поред бројних домаћих и америчких званичника,
Престолонаследник Александар Карађорђевић, фото ГЗС

 присуствовао је престолонаследник Александар Карађорђевић.
Он је истакао да је важно што више нема цензуре поводом историјских чињеница и да Србија иде у добром правцу.

,,Важно је да људи знају шта је наша историја и да нема цензуре. Сада знамо шта је наша историја. Србија данас има врло добре односе и са западом и са истоком и има врло добро место у свету" - рекао је престолонаследник.

Он је такође нагласио да је поносан на то како Србија данас изгледа, након јако бурнихдогађаја претходних тридесет година.

,, Сада је ситуација добра. Ми смо се довде возили новим аутопутем. Честитам председнику на томе. Урадили смо много тога, тражимо инвеститоре, а људи имају поштовање према нашој Влади. ја сам врло поносан на то шта имамо сада" -  закључио је Александар Карађорђевић.

Обележавању годишњице спасилачке мисије у Прањанима, поред представника Владе Републике Србије, присуствовали су и амбасадор САД, Ентони Годфри, командант америчке Команде за специјалне операције у Европи, генерал-мајор Дејвид Тејбор, председник Фондације „Халијард“, Джон Капело, као и представници Војске Републике Србије и других савезничких земаља које су узеле учешће у Операцији „Халијард“.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


karadjordjevic aleksandar halijard pranjani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.160.410 посета
Тренутно на сајту: 630 посетилац(a)