Позив угоститељима - Дестинацијски резервациони ситем 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Позив угоститељима - Дестинацијски резервациони ситем
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
21.10.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - После дужег периода истраживања и припреме Туристичка организација Златибор почиње пројекат

бесплатне дигитализације и инсталације резервационог система за све смештајне капацитете на Златибору.


Примарни циљ пројекта је жеља Туристичке организације Златибор да омогући свим заинтересованим категорисаним објектима да дигитализују своју понуду смештајних капацитета, односно да на сајту Туристичке организације Златибор направимо јединствени резервациони систем са свим категорисаним смештајним капацитетима. Кроз бесплатну инсталацију и коришћење резервационог система, адекватну едукацију и подршку, сви смештајни категорисани објекти ће добити прилику да повећају тржишну видљивост, квалитетније позиционирају своју понуду, остваре лакшу комуникацију са потенцијалним купцима и самим тим знацајно смање трошкове продаје и провизија (које наплаћују остели резервациони системи) што уједно представља суштински циљ пројекта и вредност коју ће добити сваки категорисан објекат на Златибору.


Сви смештаји ће бити видљиви на сајту ТО и спремни за пријем директних онлине резервација, спојени са свим каналима продаје као и агенцијама које користе исти софтвер.


Са квалитетним садржајем сајта уз реално стање расположивих смештајних објеката и ценама свих смештајних капацитета омогућићемо сваком потенцијалном госту Златибора да на једном месту заокружи процес информисања и претраге о свим туристичким садржајима на Златибору.


С тога позивамо све власнике категорисаног смештаја на територији општине Чајетина да присуствују презентацији која ће се одржати у понедељак и уторак 26. и 27. октобра 2020. године у конгресној дворани Културног центра Златибор. Презентација ће бити одржана у више термина и два дана због мера предузетих због тренутне епидемиолошке ситуације и надамо се великог одзива.


Термини за одржавање презентације су 10, 12 и 14 часова, а сви заинтересовани власници смештаја могу се пријавити за учешће на презентацији Инфо центру ТО Златибор на број телефона 031/845-103 или путем мејла инфо@златибор.орг.рс.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor destinacijski rezervacioni sistem poziv ugostiteljima

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.454.482 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)