Чачански Тифани и у Новом Саду 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Чачански Тифани и у Новом Саду
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
19.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак / Нови сад - Своја врата купцима је отворила још једна Тифани радња у Новом Саду, овај пут у новоотвореном ТЦ Променада.

На тај начин компанија је проширила своју понуду и свим становницима српске Атине понудила још већи избор кројева, дезена, боја и модела.

Екипа младих глумаца серије “Жигосани у рекету”, подржала је овај пројекат, па су се на отварању појавили Александар Радојичић, Урош Јовчић, Ненад Хераковић и Миона Марковић.

Фото: компанија Тифани

Ненаду Хераковићу је ово како каже четврта година како подржава рад ове компаније, првенствено због тога што је реч о домаћем бренду које су стварале генерације.

“На обострано задовољство сарађујемо годинама, а компанија своје производе дистибуира на чак више различитих тржишта путем преко 100 малопродајних објеката, што је велики успех и за сваку похвалу али и за подршку са наше стране”, каже Хераковић.

Његов колега Урош Јовчић, рекао је да је имао среће да ради добре пројекте и оне који су добро прихваћени у публици.

“Имам жељу да будем што бољи, јер се као млади глумац још увек проналазим жанровски. Постоји та узлазна путања и то не бих мењао. Уживам у томе што радим. Компанији Тифани желим сву срећу у даљем раду, и драго ми је што су и мене позвали да их подржим – рекао је Урош те је открио да ће у новоотвореном објекту изабрати и неки комад за његову девојку.

Ово је само један у низу пројеката којим ће компанија Тифани моћи да се похвали. Јачање позиције на домаћем и иностраном тржишту и повећање броја малопродајних објеката је нешто на чему ће се, према речима пр Тамаре Карапанџић, интензивно радити у будућем временском периоду.

Фото: компанија Тифани

“Поред малопродајног објекта у ТЦ Променада, где се у понуди може наћи женска и колекција аксесоара у другом објекту у центру града, у Змај Јовиној 23 може се наћи и мушка колекција. Све ово је довољан разлог да посетите ТИФФАНY радњу на некој од поменутих локација и да уживате у широкој понуди,квалитету и моделима у којима ћете увек изгледати јединствено. А ко зна, можда се ускоро овај бренд нађе баш и у Вашем граду”, 9изјавила је Тамара Карапанџић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tifani novi sad srpski glumci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.926.613 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)