Желе уписује нове чланове за све секције фолклорних ансамбала 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Желе уписује нове чланове за све секције фолклорних ансамбала
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
22.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Популарни “Желовци” организују традиционални упис у септембру и октобру 2021.

за све секције фолклорних ансамбала, као и у народни оркестар. Упис је радним данима од 18-22 часа у реновираним просторијама Друштва које се налазе у кругу “Желовог” игралишта, код железничке станице.

Актуелан је упис у Школу фолклора, дечије ансамбле, припремни и први извођачки анасамбл и у анти-стрес рекреативну групу, која је као новитет почела да ради од 2016. и показала одличан одзив старијих суграђана, од 20-60 година, без обзира на њихово искуство у традиционалним играма.

„Културно-уметничко друштво „Дуле Милосављевић Желе“ познато је по свом квалитетном раду са најмлађима, јер једини у граду, а и шире, имамо школован кадар из домена традиционалне културе. Наши уметнички руководиоци се константно усавршавају на високо школским установама и семинарима. Поред тога, друштво је освајач највиших републичких и локалних признања и има најдужу фолклорну традицију у граду Чачку. Све је то одлична препорука да будете део најуспешнијег културно-уметничког друштва у граду”, каже Војин Јаковљевић, председник КУД Дуле Милосављевић Желе.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zele kud upis novih clanova

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.390.430 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)