Без путарине на аутопуту „Милош Велики" од Сурчина до Обреновца 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Без путарине на аутопуту „Милош Велики" од Сурчина до Обреновца
Trenutno na sajtu: 317       |       Podeli:
10.12.2019 | 0 коментар(а)



Аутопут „Милош Велики" биће од 18. децембра приступачнији возачима, јер ће се тада отворити нова деоница Сурчин-Обреновац

за саобраћај, а неће бити скупљи пошто неће бити нових наплатних рампи.

Најскупља путарина и даље ће износити 420 динара од Обреновца до Прељине, односно обрнуто, пише Блиц.

Нова деоница ће повезати коридор 10 и 11 односно Војводину са западом земље и смањити гужве на укључењу и искључењу са ове саобраћајнице са београдске стране. И даље ће функционисати затворени систем наплате путарине са шест наплатних станица: чеоним у Обреновцу и Прељини и бочним на Убу, у Лајковцу, Љигу и Такову.

„Након отварања ове деонице, наплата путарине ће функционисати на исти начин, односно у затвореном систему наплате путарине по пређеном километру, са првом чеоном наплатном станицом ’Обреновац’. У току је убрзана израда Планске документације за изградњу прикључка на аутопут из места Јаково", кажу у "Путевима Србије".

Путарина на аутопуту „Милош Велики" од Обреновца до Уба износи 110 динара, од Обреновца до Лајковца 160 динара, од Обреновца до Љига 240 динара, од Обреновца до Такова 350 динара и од Обреновца до Прељине 420 динара.

ГЗС/Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.128.738 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)