Зрачак обележио крсну славу са пријатељима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Зрачак обележио крсну славу са пријатељима
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
29.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју „Зрачак” у Чачку данас је у својим просторијама прославила

крсну славу Часне вериге Светог апостола Петра. Вршилац дужности директора ове установе Ана Јаковљевић рекла је да оваква верска свечаност подразумева окупљање најближих.

„Позвали смо јавне установе, ПУ, основне и средње школе, удружења и све оне са којима смо сарађивали у претходном периоду са надом да ће се сарадња са њима продужити и у будућности, а данас ћемо им уручити захвалнице. Иначе, јако смо захвални и локалној самоуправи на сарадњи. Претходне године завршени су радови на лифту, потребна је само још документација за технички пријем и употребну дозволу. Надамо се да ћемо ове године добити и возило на које јако дуго чекамо и које је разлог недолазности једног дела корисника. Фискултурна сала ће допринети побољшању наших услуге као и школе `1. новембар` са којом ћемо је делити”, казала је Јаковљевић.

В. д. директорка Установе „Зрачак” Ана Јаковљевић и заменица градоначелника Чачка Милица Дачић, фото: ПЗС

Зрачак има 79 уписаних корисника а долазнос је око 45 до 50, док колектив броји 30 запослених.

Према речима в.д. директорке установе потребно је проширење стручног кадра.

Заменица градоначелника Чачка Милица Дачић пожелела је свим корисницима, васпитачима и руководству установе данашњу славу са жељом да и у овој години остваре добре и запажене резултате.

„Локална самоуправа труди се да побољша услове боравка корисницима. Фискултурна сала је једна инвестиција капиталног значајан, не само за локалну самоуправу него и за Републику Србију, с обзиром на број корисника који су смештени у овој установи. Чека се и употребна дозвола за лифт. Такође, корисници добијају од стране локалне управе бесплатан боравак, односно бесплатно летовање у нашем летовалишту у Улцињу. Радићемо и на томе да установе ове године добије комби возило које је потребно за превоз корисника”, казала је Дачић.

Опширније можете прочитати на порталу ПЗС.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.141.752 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)