На Златару већ попуњено преко 90 одсто смештајних капацитета 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
На Златару већ попуњено преко 90 одсто смештајних капацитета
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
29.12.2021 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Ситно се одбројава до почетка празника, а ако је судити по попуњености капацитета
На Златару већ попуњено преко 90 одсто смештајних капациетета, фото: РИНА

на планинама Западне Србије велики број грађана ће их дочекати управо на једној од њих. На Златару је већ сада попуњено више од 90 одсто смештајних капацитета, што је већ постало традиција јер се овај природни бисер претходних година убраја у топ туристичке дестинације.

„Са првим снежним падавинама број гостију на Златару вишеструко се повећао. Више су попуњени капацитети у приватном смештају, него у хотелима, а махом су на планину стигли домаћи гости. Златар је леп у свако доба године и увек има шта да понуди посетиоцима, а пре свега су ту нетакнута природа, дуге шетње, чист ваздух и здрава домаћа храна”, изјавио је за РИНУ, Бранко Пуцаревић директор ТО Златар.

За све посетиоце незаобилазан је обилазак планинских језера, културно- историјских споменика, као и фантастичних видиковаца, до којих је могуће доћи само посебним теренским возилима уз помоћ водича.

„То је права адреналинска тура од центра Златара ка видиковцу Велики Врх са ког се виде величанствени меандри Увца. Taj локалитет изгледа нестварно под снегом и зато чим туристи дођу на планину желе и да га посете. До врха се може доћи само теренским возилом, а само путовање је незабораван доживљај. То је један од садржаја који је најатрактивнији, али и најпопуларнији током читаве године”, рекао је Нововарошанин Данило Пауновић.

Планина Затар одавно је проглашена за ваздушну бању, а боравак на њој погодује код опоравка од бројних обољења. Највиши врх Голо Брдо налази се на 1627 метара надморске висине и предтсваља нетакнути драгуљ, и до њега се може доћи само пешке или на кваду.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos zlatar sezona kapaciteti smestaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.940 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)