У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
20.06.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Нажалост две жене у западној Србији изгубиле су живот током јучерашњег дана, једна на пешачком прелазу у Чачку, једна на свадби у Ариљу.



И данас дојава о бомби у једној чачанској школи. Заседали тополски већници. Усвојен завршни рачун за 2021. годину. Ново невреме поново захватило Ивањицу. Нове штете на малињацима и путној инфраструктури.

Данас се обележава Светски дан избеглица. Крагуљи своје родно место у Крајини заменили чачанским селом Вапа. После 37 дана хода, на свом путу који ће трајати најмање три године, Виена Камарота стигла до Чачка. Јестровићи из села Мајдан на Руднику, обновили старо домаћинство и врата отворили гостима из читаве Србије. Најраспрострањенији књижевни фестивал на свету, Блумсдеј ове године обележен у Горњем Милановцу. У суботу 18. јуна на фудбалском терену СЦ „Младост” одржан седми по реду меморијални турнир „Александар Јаћимовић”. За викенд у Чачку одржан летњи део рок фестивала „Прича”.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dnevnik zapadne srbije telemrak sbb kablovska supernova moja tv

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.354.943 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)