Око 1.500 потрошача Нове Вароши без струје, чисте се путеви првог приритета 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Око 1.500 потрошача Нове Вароши без струје, чисте се путеви првог приритета
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
12.02.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош, Пријепоље - Обилне падавине које су искидале средњонапонску мрежу оставиле су око 1.500 потрошача у Мишевићима, Бистрици,
Снег оставио 1 500 потрошача без струје, фото: РИНА

Радијевићима, Вилови, Радоињи и Рутошима, без струје. Екипе су на терену тако да се у току дана очекује да ће квар бити отклоњен.

Непроходан је и пут од Кокиног брода према Јасенову преко Беле Реке који је у надлежности Путева Србије, јер је пало преко пола метра снега. Председник Општине Нова Варош Радосав Васиљевић рекао је да су обећали из овог предузећа, да ће се путни правац у току дана прочистити.

Дејан Грбић из нововарошког општинског одељења за одржавање путева казао је да је снег који од јуче пада направио снежни покривач у висини од 20 до 50 центиметара и да се за сада одржава проходност путева првог приоритета.

„Чистимо од Нове Вароши до Божетића, Штиткова, Акмачића, Дрмановића, а у граду чистимо улице првог, другог и трећег приоритета и туристичку зону Златара. Данас се неће чистити некатегорисани путеви по селима већ ћемо сачекати престанак падавина, а одржаваћемо проходност путева до центара месних заједница. Залиха соли и ризле има довољно, а ако буде било хитних случајева то ћемо ставити у приоритет”, казао је Грбић агеницији РИНА.

Што се тиче магистралног пута ка Пријепољу и граници са Црном Гором, директор Путева Ужице Леко Корићанац изјавио је за агенцију РИНА да је пут у пуном профилу проходан и да је забрана за камионе са приколицама и тегљаче која је јуче уведена укинута и да се саобраћај одвија неометано.

„Снежна мећава са ветром која која је синоћ у року од четири сата нанела 30 центиметара снега, је престала током ноћи, а ми смо са свом расположивом механизацијом и људством успели да за кратко време рашчистимо пут и сада се саобраћај одвија нормално”, казао је Корићанац.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.389.496 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)