Двери Чачак: Немамо више речи за ову корумпирану власт, време је да представимо наше конкретне пројекте 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери Чачак: Немамо више речи за ову корумпирану власт, време је да представимо наше конкретне пројекте
Trenutno na sajtu: 546       |       Podeli:
16.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Толико тога смо рекли о тренутној коруптивној власти, разоткрили њихове афере и малверзације,
Бошко Обрадовић, фото. РИНА

сада је на ред дошло да грађанима покажемо како и колико боље ће живети кад Двери дођу на власт”, изјавио је Бошко Обрадовић.

Стручни тим за урбанизам Српског покрета Двери већ је предстсвио бројна конкретна решења за поједине пројекте. Урађени су посебни пројекти за уређење улице поред градског парка и за формирање дечијег игралишта на Алваџиници, а данас је новинарама представљено и урбанистичко решење обале Мораве у делу градске плаже.

“Једина смо политичка организација у Чачку која има конкретне идеје за уређење. Сваки град на свету, кроз који протиче нека велика и значајан река користи тај потенцијал, само Чачак има лоше уређено приобаље, катастрофално мало и неуређено купалиште, а од ове године и купање нам је забрањено због загађења Мораве”, истакао је Обрадовић.

Одборник Двери у Скупштини града Чачка, мастер инжењер архитектуре, Ђорђе Шипетић, пресдставио је пројекте “Чачак на Морави” и издвојен, конкретан пројекат уређења градске плаже – будући парк “Младост”.

Ђорђе Шипетић, фото: РИНА

“Идеја силаска Чачка на Мораву је веома комплексан урбанистички посао, пре свега због великог баласта измештања индустрисјке зоне са атрактивне локације на којој би могао да се изгради Нови Чачак. Силаском на Мораву, уређењем купалишне зоне, новим кејом и новим такорећи градом у граду може само да се профитира у сваком смислу – туристички, економски, грађевински, урбанистички”, рекао је Шипетић и додаје да као архитекта може да сагледа све недостатке који се налазе у овом делу града.

“Дефицитарне су зелене површине, уска градска плажа, простор није адекватно искоришћен. У нашем пројекту можете видети решења која би донела праве оазе на нашој Морави које сада не постоје. У наш пројекат смо акценат ставилии на пешачке и бициклистичке стазе, спортксе терене. Стадион ФК “Борац” био би измештена у посебан комплекс какав и заслужује, а остали би само терени за тренирање млађих генерација”, изјавио је Ђорђе Шипетић.

Много више зелених површина, веће купалиште и уређене стазе, само су неки од новитета које је понудио Урбанистички тим Двери, фото: РИНА

Како истичу у Дверима, представљање ових идејних решења само су почетак једне креативне и позитивне кампање која ће бити настављена на јесен у сарадњи са Савезом за Србију и у којој ће бити понуђена комплетна алтернатива садашњој власти и конкретна решења за све сфере друштва у нашем граду.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri projekti resenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.210.269 посета
Тренутно на сајту: 546 посетилац(a)