Парезановић најавио промене у градској организацији у Чачку 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Парезановић најавио промене у градској организацији у Чачку
Trenutno na sajtu: 507       |       Podeli:
05.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Он је рекао да чачански СНС може бити задовољан резултатима у 2018. години, истакавши да ипак постоји незадовољство

резултатима у 10 до 15 одсто месних одбора на територији града, преноси Морава инфо

– У том смислу предузећемо одређене кораке и доћи ће до одређених кадровских промена. Функција у СНС није титула, већ одговорност и обавеза појединца да ради за своју месну заједницу, за свије грађане, за чланове наше странке – рекао је Парезановић.

Он је нагласио да је странка дала шансу новим људима и истакао да ће тај тренд бити настављен и у 2019.

– Акценат у 2019. години ставићемо на реорганизацију стручних савета. То је нешто што нам је јако важно у наредном периоду. Ми смо 2015. године после дуго времена покренули наше стручне савете, увели неке нове људе који су дали велики допринос нашим резултатима. Прошло је три године од тада и време је да освежимо странку, да будемо отворени за нова знања, нова искуства, нове идеје и нове људе, јер мислимо да само тако наша странка може да расте и напредује – оценио је народни посланик из Чачка.

Према његовим речима, велики број људи постали су чланови СНС у прретходном периоду, а очекивања су, како је истакао Парезановић, да тако буде и у недељама и месецима који следе.

– Има ту људи који су по први пут у политици, али има и оних који имају политичко искуство. Свакако се ради о озбиљним, часним и поштеним људима. Свима ћемо им дати шансу са циљем да направимо што квалитетнију екипу људи. Неки од тих људи биће и део одборничке листе на нареденим изборима, као и део извршне власти – најавио је Парезановић.

На наше питање да ли међу тим људима има и оних који су препознатљиви у чачанској јавности, Парезановић је одговорио потврдно.
– Последњих месеци било је доста приче како сви једва чекају да напусте СНС, да опозиција има сазнања да ће многи отићи на неку другу страну, али, како време пролази, чини ми се да ће ипак бити мало другачије. Међу новим члановима има доста препознатљивих лица и то је нешто што ће бити актуелно у наредних пар месеци. Када за то дође тренутак, ми ћемо званично са тим изаћи у јавност – закључио је Марко Парезановић.


ГЗС/ Извор: Морава инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


парезановић власт чачак

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.198.872 посета
Тренутно на сајту: 508 посетилац(a)