СНС: Напади на новинаре током протеста синхронизовани и координисани од стране организатора 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Напади на новинаре током протеста синхронизовани и координисани од стране организатора
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
18.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереништво Српске напредне странке Чачак у свом саопштењу достављеном медијима осудили су напад

на новинара портала Епицентар пресс Милену Гавриловић, као и координиране увреде и прозовке на рачун других медија током протеста опозиције. У саопштењу се даље наводи:

,,Опозиција у Чачку има манир да све медије који им нису по вољи прозивају, вређају и понижавају. То раде како би на њих извршили притисак и застрашили их. Такозвани борци за слободу медија су заправо највећи цензори и недемократе, баш онакви какав је и њихов газда Драган Ђилас.

Хушкање грађана на прозивање и вређање новинара од стране активисте Двери Радише Ћеримана није никакво изненађење, имао је од кога да научи да се понаша примитивно, некултурно и бахато. Медији у нашем граду раде потпуно слободно и независно. Чак и они који се баве свакодневним прогањањем и сатанизовањем функционера наше странке, никада нису

доживели било какав притисак и непријатности. И када смо критиковали поједине медије, то смо радили јавно, нисмо хушкали масу на људе и препадали их на улици. У томе је разлика између нас и бахатих послушника Драгана Ђиласа и његовог пијуна Бошка Обрадовића.

Непријатни догађаји са последњег протеста опозиције само су још један показатељ лицемерја и бесмисла неостварених и фрустрираних политичара”, наводи се у саопштењу Повереништва СНС Чачак.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.128 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)