Друга продаја имовине ,,Horti produkt” из Доње Трепче 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Друга продаја имовине ,,Horti produkt” из Доње Трепче
Trenutno na sajtu: 327       |       Podeli:
25.11.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – На основу Решења о банкротству, стечајног судије Привредног суда у Чачку, стечајни управник стечајног

дужника ,,Horti produkt” доо у стечају из Доње Трепче оглашава другу продају имовине јавним надметањем.

Прву имовинску целину чини стакленик који представља јединствени производни и изложбено-продајни простор са канцеларијом, санитарним чвором и чајном кухињом површине 771м2 и са почетном ценом од 1.526.000,00 динара.

Другу целину чини разна опрема и материјал за финкционисање стакленика (столови за производњу, постоља за столове, грејне цеви за столове, сијалице за продужење дана, црева за заливање кап по кап, фолија за базенм, топловодни котао, хладњача, две цистерне за гориво) са почетном ценом од 121.000 динара.

Предмет продаје се купује у виђеном стању. Јавно надметање ће се одржати дана 21. децембра 2017. годинеса почетком у 11:00 часова на адреси Железничка 37 у Горњем Милановцу у локалу број 8. Регистрација учесника почиње два сата пре лицитације.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.480.964 посета
Тренутно на сајту: 327 посетилац(a)