Спрема се метла у Немањиној 11: Ово су имена министара СНС који лете из Владе Србије! 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Спрема се метла у Немањиној 11: Ово су имена министара СНС који лете из Владе Србије!
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
01.06.2019 | 0 коментар(а)



Спрема се метла у Немањиној 11! Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић најавио је

смену министара у будућој Влади Србије и јавно рекао да постоје они с чијим радом није задовољан.

Истини за вољу, Вучић није открио да ли ће министри бити смењени у реконструкцији кабинета и ту одлуку је препустио Ани Брнабић или ће појединци своје фотеље, које су у Немањиној 11 припале напредњацима, напустити после избора 2020. године.

Председник Вучић је у Скупштини Србије рекао да ће уколико премијерка Брнабић предложи реконструкцију Владе, он то подржати. Он је изјавио такође да у Влади нема места за људе који ће бити тзв. амерички, руски или људи било које друге државе, а да то није Србија.

Вучић је нагласио да у Зорану Михајловић има поверење, јер она добро ради свој посао, за разлику од неких других министара, али да ће се то видети у новој Влади после следећих избора.С листе СНС у Владу Србије изабрано је 17 министара, међу њима и они из ПУПС, СДПС, НС и Покрета социјалиста.

Како сазнаје портал Еспресо.рс, у наредној Влади или после реконструкције кабинета Ане Брнабић неће више бити места за досадашњег министра културе Владана Вукосављевића и министра спорта Вању Удовичића.

Врло тешко је да ће на својој функцији, пре свега из личних разлога, остати и Горан Кнежевић, који се после болести вратио у погон у пуном сјају.Расим Љајић је сам изјавио да он неће бити у новој Влади Србије и то мишљење, бар за сада, није променио.

- Без обзира да ли нас очекују нови избори или нова реконструкција, ја у оба та случаја више нећу бити у Влади ни после реконструкције ни после избора - рекао је Љајић.

Такође, врло вероватно је да и министар без портфеља Милан Кркобабић више не буде у Влади Србије.

 

ГЗС/ Курир.рс, Еспресо.рс, Д.Злојутро

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


smena ministri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.927.196 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)