Градски базени отворени за све посетиоце 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Градски базени отворени за све посетиоце
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
20.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Купалишна сезона на градском базену је почела. Сви грађани могу да уживају и расхладе се у врелим летњим данима,

и то по истим ценама као прошле године. Наиме, цена дневне карте је 150 динара, месечне 2,000, а за целу сезону на базену потребно је издвојити 3,000 динара.

Новоизабрани директор Спортског центра Младост, Милош Стеванић, истиче да ће постојати и погодности за поједине грађане.

“Морамо истаћи да носиоци Вукове дипломе из чачанских основних и средњих школа имају право на бесплатну сезонску улазницу. Такође, од 25. јуна за најмлађе креће и школица пливања како би савладали своје прве кораке на води. Поред базена и градска плажа је од среде отворена за све посетиоце”, изјавио је Стеванић.

Фото: scmladostcacak.org.rs

Радно време базена је сваког дана од 10 до 19 часова а и из СЦ Младост апелују на све посетиоце да воде рачуна о својој, али и безбедности осталих посетилаца.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.812.123 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)