Већници издвојили средства за операцију Марка Вујовића у Лондону 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Већници издвојили средства за операцију Марка Вујовића у Лондону
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
09.08.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Чланови Градског већа одобрили су на данашњој седници средства у износу од 216.000,00 динара, на име трошкова лечења у иностранству Марка Вујовића из Чачка.

Овај двадесетједногодишњак путује у Лондон како би била обављена пета операција срца. Већи део средства издвојила је држава, Републички фонд за здравствено осигурање.

Већници су усвојили извештаје пет јавно комуналних предузећа за првих шест месеци и констатовали да су сва предузећа пословала у складу са законом.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, изјавио је да Јавно комунално предузеће "Комуналац" кубури са средствима, одношењем смећа са сеоског подручја, као и са ценом за Јавно комунлано предузеће "Дубоко", али са возним парком.

"Очекујемо да првих шест рециклажних острва буде постављено на сеоском подручју веома брзо, као и девет подземних контејнера на подручју града", навео је Тодоровић.

На питање да ли се очекује поскупљење грејања, имајући у виду да су неки енергенти поскупели, Тодоровић је рекао да ће током септембра бити утврђена цена за предстојећу сезону.

"Прошле године смо у октобру цену грејања смањили за око два одсто у односу на берзу и цену енергената, пре свега гас. Током јуна, јула, гас је на берзи поскупео 11 одсто. Учинићемо све да крајем августа и почетком септембра формирано цену за предстојећу грејну сезону. Јавно комунално предузеће за грејање "Чачак" највише кубури са потраживањем средства из претходних грејних сезона", рекао је Тодоровић.

Већници су на данашњој седници изабрали и троје чланова комисије за оцену медијских пројеката приспелих на недавно расписани конкурс Града Чачка.

Чланови комисије су Милан Петковић, Зоран Маријановић и Предраг Ковачевић.

"Првенствено смо се базирали на биографије кандидата. Било је шест кандидата, а троје смо изабрали. Убеђен сам да ће пре свега професионално и одговорно оценити све пројекте који су приспели", закључио је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.167 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)