Илић: Функционери СПС-а продали се за пар министарских места 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Илић: Функционери СПС-а продали се за пар министарских места
Trenutno na sajtu: 598       |       Podeli:
24.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник ГрО СПС Чачак Немања Трнавац изјавио је да председник Нове Србије Велимир Илић човек који је
Председник Нове Србије Велимир Илић, фото: ГЗС

изгубио странку и који је, како је навео, буквално почео да лута на политичкој сцени Србије. Тим поводом огласио се и Велимир Илић који је у свом саопштењу достављеном медијима истакао да он и не зна ко је Немања Трнавац и да никада није чуо за њега, јер да јесте, како каже, одговорио би му одавно на изјаве. У саопштењу се даље наводи:

„Једино што о Вама знам је да малтертирате запослене у установи деце ометене у развоју, а посебно жене. По томе сте у Чачку чувени. Ако и јесте функционер СПС-а поручите Вашем партијском другу да се држим онога што сам рекао да је СПС обична Вучићева крпа за потирање. Када смо код тога ко нема странку, немате је ви господо или, како ви више волите да кажете, другови. Ви сте се утопили у СНС, продали се за пар министарских места и заједно са Вучићем растурате Србију. Ви причате о дипломатским успесима, а ни на географској карти не знате да покажете где су те неке афричке државице које су повукле признање Косова. Када вам Макрон и Трамп буду саговорници, када нека велика сила повуче признање незавиности јужне српске покрајине, онда можемо да причамо о дипломатији и успесима друга Ивице. Већ 30 година слушамо ваша наглабања, а цела Србији и сви грађани одлично знају шта значи када наследници Слободана Милошевића кажу да је Србија фактор мира и стабилности у региону. Када је то говорио Милошевић последице по Србију су биле Нато бомбардовање. Сада када то изговарате ви његови наследници на делу је растурање Србије. Црно нам се с вама пише. Народ је то почео да схвата и на следећим изборима избисаћемо вас као гумицом”, каже се у саопштењу председника Нове Србије Велимира Илића.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.751.132 посета
Тренутно на сајту: 599 посетилац(a)