Разматрани програми пословања ЈП „Рзав“ и „Дубоко“ за 2018. 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Разматрани програми пословања ЈП „Рзав“ и „Дубоко“ за 2018.
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
14.12.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Чланови Општинског већа у Лучанима, на данашњој седници, усвојили су предлог одлуке о локалним економским таксама,

програм пословања Јавног предузећа „Рзав“ за наредну годину, као и програм коришћења буџетске помоћи овом предузећу.

Говорећи о комуналним таксама, председница општине Лучани Весна Стамболић, изјавила је да ће оне углавном остати на нивоу из ранијих година, додајући да је само један број њих бити увећан за 50 одсто.

„Нисмо општина која треба да форсира максимално могућу и дозвољену законску цифру, јер водимо рачуна о нашим грађанима. Буџет пуне они од којих се таксе наплаћују“, рекла је Стамболић.

На седници је разматран програм пословања Јавно комуналног предузећа „Дубоко“, одлука о ценама овог предузећа у наредној години, као и Правилник о категоризацији спортских организација општине Лучани.

Када је реч о новим ценама за 2018. јавно комуналног предузећа „Дубоко“, Стамболић је рекла да ће локлално јавно предузеће сигурно бити оптерећено, имајући у виду чињеницу да више не возе својим камионима смеће у регионалну депоноју.

"Наше комунално предузеће имаће један део терета и општинским буџетом планираћемо средства којим ћемо помоћи", истакла је Стамболић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.835 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)