Јовановић: Домаћински приступ из Тополе, Чајетине и Крегујевца преносимо на целу Србију 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Јовановић: Домаћински приступ из Тополе, Чајетине и Крегујевца преносимо на целу Србију
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
14.06.2020 | 0 коментар(а)



Топола - Председник Боље Србије и кандидат за посланика коалиције 'Здрава Србија – Боља Србија' Драган Јовановић изјавио

је да ће уз "домаћинско управљање природним и државним ресурсима" обезбедити већи привредни раст и створити успешне општине и градове у целој Србији, који ће моћи да се угледају на Чајетину, Тополу и Крагујевац.

"Ми из Здраве и Боље Србије, попут Милана Стаматовића, Верољуба Стевановића и мене, доказали смо да знамо да радимо на развоју наших локалних средина, иза нас стоје резултати које су грађани већ препознали, што је довољан разлог да добијемо поверење бирача како бисмо своје досадашње искуство и домаћински приступ раду пренели на републички ниво", навео је Јовановић, а саопштила Здрава Србија.

Он је рекао и да нема боље Србије без здраве домаће економије и да се зато мора дати предност српским привредницима и произвођачима, а не страним инвеститорима који су сада у привилегованом положају у односу на наше предузетнике и компаније.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dragan izbori domacinski pristup

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.349 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)