Пуно је разлога да Љубовија буде ваше место за одмор и предах 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Пуно је разлога да Љубовија буде ваше место за одмор и предах
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
25.05.2018 | 0 коментар(а)



Љубовија - Љубовија је мирна варошица на обали Дрине која последњих година заузима све значајније место на туристичкој карти Србије. Дринска ривијера коју чине „Етно село Врхпоље“,

„Вила Зеленика у Врхпољу“, „Дринска милина“ у Дрлачама, „Тадића вајати“ у Дрлачама, „Дринско свитање“ у Горњој Трешњици, „Одмор на Дрини Савић“, хотел „Дринска ласта“ је спремна за туристе који су већ открили ову дестинацију као оазу мира, место за одмор, опуштање, предах од бројних обавеза, посла и брзог темпа живота који нам се намеће. Свитање на Дрини, јутарња кафа на тераси над овом прелепом реком, сумраци, заласци сунца, сплаварење је нешто чему ћете се враћати и никада нећете заборавити.

Поред дринске ривијере, пружа се планина Бобија са изузетном природом и видиковцима, обележеним планинарским стазама, затим кањон Трешњице станиште белоглавог супа, бројни верски објекти (13 цркава и 4 манастира) који су јако лепо уређени и где заиста влада посебан мир и тишина.

Бројне су могућности за спорт и рекреацију - лов, риболов, бициклизам, планинарење, роњење, кањонинг, пешачење, сплаварење, вожња кануа.

Директорка ТО Љубовија Слађана Грујичић каже да је манифестациони туризам у експанзији тако да се на подручју општине Љубовија сваког месеца одржава нека од бројних манифестација „Скобаљијаде“-на делу Дрине у Црнчи и Врхпољу, „Гулашијада“, „Гастро фестивал“, „Ђачки планински маратони“, „Дринска регата“, „Лажијада“,“Ускршња Олимпијада“, „Бициклијада“...

„Наша туристичка понуда заиста је богата и шаролика, креирана тако да изађемо у сусрет младима, брачним паровима са децом, али и удружењима пензионера, синдикалним организацијама, планинарским удружењима, спортским клубовима. Љубовију можете изабрти за предах из више разлога првенствено што вас дочекују љубазни домаћини и угоститељи са изузетном туристичком понудом, зато што је природа очувана и амбијентална целина еколошки чиста, богата гастрономска понуда са јелима припремљеним са пуно љубави од органски произведеног воћа и поврћа. Спремност да за вас организујемо сплаварење и излет по жељи, на једном локалитету имате прелепу реку Дрину, планину Бобију, бројне кањоне, верске објекте и излетишта, постоје услови за спорт и рекреацију (риболов, лов, сплаварење, планинарење, бициклизам, роњење, вожња кануа, кањонинг, пешачење...) и најбитније понећете незаборавне утиске и враћаћете нам се изнова и изнова”, рекла је Грујичић додајући да у Љубовији треба да дођете као гост а да се вратите као пријатељ.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.937.446 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)