Сезона свадби је почела, ево где можете набавити све за ваше венчање 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Сезона свадби је почела, ево где можете набавити све за ваше венчање
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
20.05.2018 | 0 коментар(а)



Топола - Сезона свадби је увелико почела, пред младенцима је тежак посао. Организација венчања као и одабир венчанице

свакој млади представљају стрес. Да би најважнији дан будућим младенцима био најлепши ту је салон венчаница „Принцезин кутак“. Салон се  бави  изнајмљивањем и продајом луксузних, модерних, романтичних и уникатних венчаница по веома приступачним ценама , уз које обилује широком понудом пратеће опреме. За упола јефтинију цену од других салона будући младенци у овом салону могу пронаћи све.

„ Како би њихова венчања била комплетна, осим венчаница „ Принцезин кутак“ се бави и декорисањем и опремањем простора, као и свега осталог што је потребно за свадбу. Младенцима су у понуди бидермајери, цветни аранжмани, младеначки ауто, цветићи за кићење, беџеви, корпе, деверски пешкири и платна, сита, јастуче за бурме, позивнице, кутије за новац, декорација балонима, дим машина, изнајмљивање пројектора, декоративне салвете са прстеновима. А у понуди су и поклони за госте: медењаци, бомбоне у тилу, бомбоне у фишеку, чоколадице са сликом и натписима“ рекла је власница салона Александра Петковић.

Салон Принцезин кутак успешно послује већ 12. година. Поред  увозних венчаница власница се бави и дизајнирањем.

„Одлучила сам да дизајнирам венчанице за обичне девојке које воле нешто другачије нешто својствено само њима. У почетку сам била сумњичава јер сам сматрала да је тешко закорачити у модни свет дизајнирањем нечега што се може обући само једном. Мада на црвеном тепиху, познате личности су увек носиле неке креације, које су имале свој печат, па зашто би то онда било резервисано само за звезде и девојке са пуно новца помислила сам. И из тог разлога су моје креације, од венчаница до модних додатака, прављене са циљем да усреће, а не само да буду продате или изнајмљене за велики новац, већ да би младе оствариле своје жеље и биле другачије. Поносна сам јер смо ове године имали и имаћемо неколико млада које су изразиле своје жеље и замисли и које су хтеле да понесу нешто моје. То је мало теже јер треба ући у њихову главу и замислити то што су оне замислиле, да испадне идентично или чак и боље, да величина буде одговарајућа и остало“, објашњава Петковић.

Бројне девојке својим осмехом закорачиле су у брачни живот са Александриним венчаницама, њихова венчања била су савршена.

„Стојим иза тога да оно што наше младе добију уз венчаницу, са комплет пратећом опремом широког избора, много више вреди а код нас могу да приуште за износ доступан свима. Због дугогодишњег искуства и моје воље, жеље за радом и да сви буду задовољни, позивам све да посете наш салон и препусте се нашем тиму. Код нас могу успешно обавити већи део обавеза за њихов најлепши дан, “ истиче  Петковић.

Модни салон „ Принцезин кутак “ налази се у улици Јована Скерлића 37, Топола. Све потребне информације можете добити на телефон 062/ 529- 868

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.899.486 посета
Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)